• Wij werken door heel de Benelux
  • Nauwelijks graaf of sloopwerk
  • Klanten waarderen ons met een 9.3
  • 10 jaar garantie op ons werk

Een familiebedrijf. Al bijna 35 jaar lang.

Afspraak maken

Hart voor het werk

Ons familiebedrijf is opgericht in 1985 als riool bedrijf in Katwijk, en we hebben onze ervaring ook opgedaan in het ontstoppen, repareren, aanleggen en vervangen van verschillende afvoer- en rioolsystemen.

In de laatste 13 jaar hebben we langzamerhand onze werkzaamheden aangepast naar een specialistischer tak van werk: repareren en renoveren van binnenuit. In andere woorden, het repareren van riolen zonder te hoeven breken of slopen. Om dit doel te realiseren hebben we veel onderzoek moeten verrichten naar de beste manier van werken. Dit heeft ons tot het hoogste niveau gebracht binnen deze bedrijfstak.

De modernste apparatuur en het beste team

Met onze specialisten – zowel de broers de Mol zelf als ons ijzersterke personeel – en hun geavanceerde machines is er eigenlijk geen probleem dat we niet kunnen aanpakken. Zelfs waar andere bedrijven geen gat meer in zien, vinden wij een oplossing.

Voor kousrenovaties of deelrenovaties maken we gebruik van diverse merken liners en hars om voor alle soorten problemen de juiste oplossing te kunnen bieden. Loyaliteit aan één bepaald merk hars of liner kan in sommige gevallen zelfs flinke complicaties veroorzaken, zeker als deze niet (goed) getest zijn. Al onze producten zijn om die reden ook DiBt gecertificeerd.

Voor spraycoating gebruiken wij ‘Elastoflake’ – een flexibele, zeer hoogwaardige, DiBt-gecertificeerde hars met een uitermate hoge verwerkingssnelheid van ongeveer 2 minuten. Dit betekent dat wij in bijna alle gevallen de leiding binnen een werkdag kunnen afronden en de leiding dezelfde dag gewoon weer kan worden gebruikt.

Daar komt ook nog eens bij kijken dat na jaren onderzoek is gebleken dat deze hars zich aan bijna alle materialen en ondergronden kan hechten en bestand is tegen alle soorten chemicaliën, waardoor het een levensduur heeft van wel 50 jaar.

Altijd open voor vragen of suggesties

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over onze oplossingen of reparatie van binnenuit, zijn we altijd bereikbaar op onderstaande contactpunten.

We horen graag van u!

De Mol IROTS

Katwijkerbroek 23
2223XN Katwijk ZH
Tel. 071 40 17 587
E. info@demolgroep.nl

Neem contact op

Kousrenovatie.
Voor liggende en/of gebroken leidingen evt. onder druk.

Offerte aanvragen

IROTS Garantie.
Ook veilig in de toekomst.

Meer informatie
Wij voeren werkzaamheden uit in heel de Benelux.